top of page

.News

De muzikale leiding van de Meezing Messiah op 8 december 2019 in Carré is in handen van dirigent Rick Muselaers. Reisopera-directeur Nicolas Mansfield is nog bezig met zijn herstel en hij heeft in Rick een uitstekende vervanger gevonden.

Rick Muselaers is o.a. dirigent van het Zuid Nederlands Concert Koor. Als gastdirigent werkte hij samen met de Nederlandse Händelvereniging en het Nederlands Concertkoor.

Rick over de Meezing Messiah:
Ik moet bekennen dat ik de Meezing Messiah van de Reisopera nooit zelf heb bij kunnen wonen, maar wel erg enthousiaste verhalen terugkreeg van zangers die mee hebben gedaan. De meezingconcerten van het Groot Omroepkoor heb ik wel een paar keer meegemaakt en het was altijd fascinerend om te zien en te horen hoe zoveel zangers, met of weinig of zelfs geen ervaring, met zoveel overgave de meest mooie koormuziek uit stonden te voeren. Ik vind het dan ook een eer dat de Reisopera mij nu heeft uitgenodigd om deze editie van de Meezing Messiah te komen dirigeren en dat ik zelf met zoveel gepassioneerde zangers Händels Messiah uit mag gaan voeren. Al wordt het wel een enorme uitdaging om het net zo goed als Nicolas te kunnen doen.

"Altijd bezig met zang en muziek" (dutch)

Item glossy 100% Dongen

bottom of page